Persoonlijk Ontwikkeladvies 45plussers

Ontwikkeladvies 45plussers Rotterdam.

Ben je 45 jaar of ouder?
Ben je:

  • minimaal 12 uur aan het werk?
  • niet ziek thuis?
  • niet in een ontslagprocedure?

U heeft het prima naar uw zin op uw werk: leuke collega’s, werk waar u goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar u tevreden mee bent.
Kortom, een goede werkplek voor u. Wel wordt u een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denkt u wel eens terug aan hoe het werk 10-15 jaar geleden was? Niet meer te vergelijken met nu! Was het toen beter of slechter? Ach, het was anders!
Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kunt u uw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel?
Hoe kunt u werken leuk houden? Zou u misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen?
Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Mail me op info@prinscoaching.nl om gratis mee te doen en/of hierover meer informatie te krijgen. De coaching vindt ofwel in mijn praktijk in Rotterdam plaats, ofwel telefonisch, dat bekijken we samen. Ik kijk er naar uit om veel mensen juist met deze (leuke) vragen over hun toekomst te kunnen helpen.