Klanten

De medewerkers die ik coach werken bij grote ondernemingen met meer dan 1000 medewerkers.
Mijn coachees zijn inhoudelijk sterk ontwikkeld. Ze zijn gedreven in hun vak en groeien in nieuwe posities. Dat betekent dat ze soms in een functie terecht komen waarin ze voor zichzelf de lat heel hoog leggen. Ze kunnen dan continu het gevoel hebben dat ze misschien wel iets fout gaan doen.

Ik begeleid veel vrouwen. Ze hebben geproefd aan dat er meer is dan alleen maar ratio. Ze willen meer vanuit hun gevoel ‘zijn’. Ze willen weer bezield raken. Meestal zijn ze tussen de 35 en de 45 jaar.

Ze hebben inmiddels een positie verworven in het bedrijf waarin ze denken dat de ratio meer wordt gewaardeerd dan het gevoel. En dat ervaren ze als een spanningsveld.
Soms uit zich dat in lichamelijke klachten of onvrede met de werkomgeving, of ze voelen zich niet meer op hun plek in het bedrijf. Ze overwegen om voor zichzelf te beginnen of ze kijken naar een andere baan uit.

Op deze manier verliezen veel bedrijven heel getalenteerd en bezield personeel. De mensen die ik coach en train laat ik zien hoe zij in die zakelijke omgeving bezieling kunnen brengen vanuit hun gevoel. En hoe ze vanuit hun gevoel kunnen werken en beslissingen kunnen nemen. Dat is voor veel bedrijven in eerste instantie een lastig punt. Want hoe kan gevoel nou tot betere beslissingen leiden dan de rationele kant?

De mensen die ik coach en train laat ik zien hoe zij in een zakelijke omgeving bezieling kunnen brengen vanuit hun gevoel. Doordat ze zich vrij voelen om dit weer te doen, komen ze vaak heel krachtig en doeltreffend uit de verf, zonder hun zachte kant te overschreeuwen. Vanuit de bezieling wordt een duidelijke keuze gemaakt, of voor de huidige functie of voor een andere stap in de loopbaan.

Heb je zelf interesse in coaching bij Prins Coaching of wil je weten of ik iets voor jouw medewerker kan betekenen? Kijk op de pagina Coaching of neem contact met me op.