Testimonials

"Toen ik bij Danny kwam was ik in onbalans qua werk en privé. Ik had een druk leven, met een mooie carriere en een fijn gezin, maar door wat veranderingen zowel op het werk als prive zat ik gewoon niet lekker in mijn vel. Door het coachingstraject voel ik me weer opgeruimd, heb ik meer rust in mezelf en met mezelf. Danny weet iedere keer weer de link te leggen naar waarvoor ik kwam. Ik heb nooit een programma ontdekt maar iedere keer kon Danny alles weer de juiste plaats geven. Door dat ze echt luistert, veel onthoudt en veel zaken met elkaar verbindt. Daardoor heb ik meer inzicht gekregen in wat ik wil. Danny is echt allround, zowel wetenschappelijk als meer het spirituele. Op een leuke manier. Ik heb gewoon weer heel veel lol in de dingen die ik doe, en dat is goud waard."

Directielid bij een IT bedrijf

"Ik was net gevraagd om manager te worden. En hoewel dit echt de rol was, waar ik aan toe was, voelde ik dat ik ook nog een hobbel te nemen had. Bij Danny heb ik helder gekregen waar die “hobbel” uit bestond. En geleerd die te overkomen. Ik heb vooral ook geleerd te zien wat mijn “drivers” zijn. Danny heeft me met haar warme betrokkenheid geleerd vertrouwen te hebben in wie ik ben in deze rol."

HR manager, leidinggevende van een HR afdeling

"Mijn coachingsvraag toen ik bij Danny kwam was dat veel mensen mij als ze me net ontmoeten afstandelijker en koeler vinden dan ik ben, waardoor het langer duurt om een open werkrelatie op te bouwen. Door wie Danny is, ontstond direct een vertrouwdheid waardoor ik gelijk met mezelf bezig kon zijn. Ik werd bevestigd vanuit de kracht van wie ik ben, ik hoefde niet anders te worden dan wie ik al ben. Ik heb Danny ervaren als iemand die heel goed luistert naar wat zich werkelijk in je afspeelt en de bedekte drijfveren boven water kan brengen, waardoor je er iets mee kan. Nu kan ik juist door niet mijn best te doen sneller contact maken en voor elkaar krijgen wat ik wil."

Directielid van een multinational

"Toen ik bij Danny kwam wilde ik weten welke volgende stap ik in mijn loopbaan zou zetten. Danny heeft iets bij me aangezet, waarna ik de dingen anders ben gaan bekijken. Ik voelde me veilig bij Danny en heb veel van haar levenswijsheid en vrije geest meegekregen. Ik vind dit een cadeau voor het leven. Ik ervaar nu meer rust, meer duidelijkheid en ik weet welke kant ik op kan en wil."

manager

"Als manager heb ik diverse keren mensen doorverwezen naar Danny. Iedere keer worstelden ze met verschillende zaken. Centraal stond daarbij, in mijn beleving, dat ze allemaal om de een of andere reden “vast liepen”. Vast in gedrag, emotie, werk en daardoor resultaat. De mensen die ik heb doorverwezen waren zeer verschillend. Het prettige van Danny vind ik dat ze een klik kan maken met mensen van diverse pluimage. Van strakke “blauwe” managers tot meer zweverige types. Iedere keer weer zie ik resultaat. Mensen krijgen inzicht in eigen handelen, voorkeursgedrag, consequenties daarvan maar ook handvatten om er mee om te gaan. Al met al vind ik, Danny een uitstekende coach!"

Maikel van den Heuvel
Business Unit Director KPN Consulting

"Danny Prins raakt de juiste snaar op het juiste momentIn 2009 heb ik een coachingstraject bij Danny Prins gevolgd. De rode draad door dit traject was bewustwording. Danny heeft mij een aantal hele mooie 'eye openers' bezorgd.
Door meer met mijn eigen gevoel bezig te zijn, dichter bij mijzelf te komen kan er in de relatie met anderen meer ontstaan.
Tevens is het vaker bewuster en uitgebreider stilstaan bij momenten van trots iets wat bijdraagt om nog positiever in het leven te staan.
Door het volgen van dit traject is er zowel zakelijk alsmede prive bij mij meer ontstaan."

Een manager van een gerenommeerd ICT bedrijf

"Danny heeft mij geholpen met het terug vinden van mezelf, mijn zelfvertrouwen en de juiste (energie) balans in mijn leven, zodat ik (weer) met meer plezier naar mijn werk ga en uitvoer. Ik ben er met 7 sessies sterker uitgekomen, waar iedereen in mijn omgeving van profiteert."

Liesbeth van der Kolk, 27 jaar, Arrange

"Danny Prins is voor mij een geweldige coach. Wij werken in een informele en persoonlijke sfeer. Zij inspireert en haalt bij mij het beste naar boven. In korte tijd heb ik een flinke stap in mijn persoonlijke ontwikkeling kunnen maken. Ik ben enthousiast over haar als coach!"

Victor Dreissen, senior adviseur markt en beleid bij woningcorporatie Woonbron.